64diecastfeever

64diecastfeever

Csataló

2021. november 01. - retrospect7

6.jpg

....méghozzá vén. Megmondom őszintén, az egyik fő szempont a 68'-as Ford Mustang Fastback kiválasztásnál az volt, hogy passzoljon a fotóháttérhez. A legtöbb, - direkt romosított - kisautónál olyan nyögve-nyelős a végeredmény, vagy legalábbis felemás. Ennél a Mustangnál ezt kevésbé érezem, talán azért, mert a rozsdafoltok jól adják az eredetit. Esetleg a felnikkel kezdhettek volna valamit, hogy kicsit disszonánsabb legyen a végeredmény, de amúgy jól hozza a lepusztult izomautó feelinget. Ezzel együtt is a hozza a szokásos kiváló Johnny Lightning minőséget, különösen a hátsó traktus festése az, ami elnyerte a tetszésemet. Gumis kerék, nyitható motorháztető, festett lámpák, rendszám, csiribiri-zabszalma, és, hogy ne legyen felhőtlen az öröm, zéró rugózás. Ha még az is lenne, ki tudja, talán matchboxnak hívnák..

2.jpg

Felniből talán lenne jobb választás, de amúgy pöpec.

3.jpg

Elöl rendben...

4.jpg

... hátul meg főleg.

5.jpg

Motorgenerálra várva.

Ha már szerviz: toboroztam személyzetet is, ha a posta is úgy akarja, pár napon belül munkába állhat a crew....

1.jpg

...akik ha megérkeznek, ripsz-ropsz életet lehelnek a jelenleg négyautós flottámba, ami időszerű, lévén 3 további masina is jön velük.

Adieu!

A bejegyzés trackback címe:

https://64diecastfeever.blog.hu/api/trackback/id/tr5316741078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása